Реберня на Арсенальній вулиця Івана Мазепи 1, Печерський район, Київ
Інформація
"Реберня на Арсенальній" - це справжній рай для шанувальників смачної та соковитої свинини. Ресторан розташований за адресою: Київ, вулиця Івана Мазепи, 1, що знаходиться в зручному місці поруч з центром міста та біля станції метро “Арсенальна”.
У закладі гармонійно поєднується неперевершений смак страв з української кухні та витончений сервіс, що здатен радувати будь-якого гурмана. Але головне багатство закладу – це, звичайно ж, чудові страви з свинини, зроблені з використанням традиційних технологій та рецептів. Тут ви зможете скуштувати більш ніж двадцять видів найсмачніших жменьок, котлет, контрафіле, gross rib та багато іншого.
Великий зал та тераса "Реберні на Арсенальній" розрахований на 100 місць, тому тут можна зустрічатись і знаходити відпочинок зі своєю компанією, а також проводити банкети, корпоративні, сімейні вечірки та інші заходи.
Також ви зможете відпочити та насолодитися своїми улюбленими стравами безпосередньо на свіжому повітрі, відпочиваючи на великій і затишній терасі.
Отже, якщо ви любите смачну їжу та затишну атмосферу, завітайте до "Реберні на Арсенальній" та насолоджуйтесь неперевершеними смаками!
Фото
Контакти
вулиця Івана Мазепи 1, Печерський район, 02000 Київ, Україна
Години
Понеділок:
12:00 - 00:00
Вівторок:
12:00 - 00:00
Середа:
12:00 - 00:00
Четвер:
12:00 - 00:00
П`ятниця:
12:00 - 00:00
Субота:
12:00 - 01:00
Неділя:
12:00 - 01:00
Відгуки
"Дуже атмосферне місце! Зайшли, щоб повечеряти всією родиною після прогулянки у парку. Черги не було. Показали сертифікати і приємна дівчина на вході нас запросила в зал. В залі було досить вільно, та і зал великий, можна знайти місце не тільки при вході, там багато таких схованок, якщо пройти далі. Сподобалося усе! І живий вогонь, на якому смажать м'ясо, хлопці рубают дрова і підкидають в пічку, а решітка, де все смажиться, крутиться. І ця вся картина просто заворожує. А ці прикольні картинки з написами на стінах! А офіціант, який стеле на стіл паперову скатертину, а потім малює на ній прибори і повідомляє, що у закладі їдять руками! А потім, коли приніс наше м'ясо, порубав його такою сокиркою при нас. Я останнім часом мало де бувала, не розбалувана рестораціями, може тому на мене це все справило таке враження. Але всюди якось так прісно і однаково. А тут- своя атмосфера, ніде такого ще не бачила і не відчувала. Хочу повернутися сюди знову."
"Ми змогли зайняти столик без проблем, ребра були смачні, м’ягкі, але замовили дещо під назвою « салат з помідорок та бринзою» який коштує 60 грн, а по факту це один помідор! Порізаний на 4 дольки і посипаний трохи сиром…… 60 грн один помідор, в стакані. Я людина з брекетами фізично не могла їх кусати бо куски великі що приводило до дискомфорту. Чай прийшов ледь теплий і бажання зігритись Нажаль так і лишилось бажанням. І хлібчик який вони називають « паляниця» по факту виявився просто товстеньким млинцем, але насмак добрий. І того одна порція ребер, 1 помідора під виглядом салату , келих пива та чай теплий = 440 грн …..Наврядчи ще раз навідаюсь в цей заклад."
"Дуже полюбляю їжу у реберні, не раз була у Львові тому знаю як там. Тут від Львова (львівської атмосфери) - лише назва. Дуже гучно розмовляють всі навколо, доводиться нахилятись аби почути співбесідника, столи незручні, дуже яскраве світло, у Львові все ж трошки темніше. Що до подачі - все як завжди, але хочеться більше екшену, худенькі дівчатка ну ніяк не можеть ефектно порізати ті ребра. Їжа: ребра кайф! Навіть без коментарів. Овочі, ті що мариновані - нам принесли тацю, на якій було асорті, дві морквини з нього були наче свіжі, про маринад взагалі не йшлось. Замовили ще бринзу - те ж саме, сама бринза наче б то окремо від масла з додатками. Пиво у реберні дійсно як у Львові - для зеника в моєму сердці є окреме містечко, тому рекомендую. Загалом місце приємне, прийти ввечері з друзями варто, але будьте готові кричати один одному."
"Не очикуйте від цього місця чогось вражаючого. Заклад розрахованний на массовість. Я не буду писати про інтерьєр, обслуговування і атмосферу. Виключно кухня. Заходив з дружиною вчора ввечорі. Замовили ребра, овочи гриль, паляницю і розливне пиво. Отже, по порядку: 1. Ребра потягнули на 2 бали з 5-ти. Мені не сподобались ось чому - Ребра були посмажені, АЛЕ не доведені до того стану, коли їх можна нормально їсти. Маю на увазі стан, при якому кістка з легкістю відходить від м'яса. Приходилось реально вигризати те м'ясо зубами, а потім ще вдома моцно працювати ниткою для зубей. Шановні повари, хіба не можна приготовити нормально страву, за ради якої і створювався ваш заклад??? + Ребра були від якоїсь загнаної свині. Не скільки м'яса, скільки кісток. 2. Овочи гриль потягнули на 2 бали з 5-ти. Причина наступна - вони були залиті олією звичайною. Навіщо заливати олією овочи гриль??? Мало того що ребра жирні, щей овочі в жиру. Причому не відомо чи вони смажились на грилі взагалі... Скоріше за все на пательні в олії. 3. Пиво на 3 бали з 5-ти. У них розливне пиво "Зеник". Пиво як на мене було занадто гіркувате. 4. По паляничкам питань не мав."
Довідник закладів та послуг у Києві
⭐ бізнес-довідка 🔍 пошук послуг ☎ контактна інформація 🕒 розклад роботи ✍️відгуки 🌍 карта міста 📷 фото