ТМ Квочка ®
проспект Перемоги 121в, Святошинський район, Київ
Години роботи
Понеділок:
09:00 - 18:00
Вівторок:
09:00 - 18:00
Середа:
09:00 - 18:00
Четвер:
09:00 - 18:00
П`ятниця:
09:00 - 18:00
Субота:
Вихідний
Неділя:
Вихідний
Фото
Контакти
проспект Перемоги 121в, Святошинський район, 02000 Київ, Україна
Інформація
«Квочка» - це піклування про курочок від щирого серця
Ми любимо нашу справу - більше 10 років ми розводимо курей-несучок і турбуємось про них, щоб отримувати найкращі яйця. Наші курочки живуть у комфорті і їх щодня оглядають наші фахівці. На наших птахофабриках пильнують за чистотою і температурою повітря, в несучок завжди є вдосталь натуральних кормів та смачної питної води. Саме тому наші курочки почувають себе максимально комфортно. А хороші яйця бувають тільки від доглянутих курей. Таких, як у “Квочки”!
Чому яйця Квочка такі смачні і корисні
Яйця “Квочка” - це свіжі яйця
Ви можете бути впевненими у свіжості яєць від “Квочки”, адже прямо із птахофабрики ми доставляємо яйця до найближчих торговельних мереж. Мерщій беріть упаковку «Квочки» та вперед готувати сімейний обід - потіште близьких лише найсвіжішим.
Яйця “Квочка” - це корисні яйця
Ми годуємо курочок тільки власноруч приготованими натуральними кормами. Будьте впевнені - яйця “Квочка” містять вітаміни А, В, В6, D і Е, цинк, кальцій, селен і залізо.
Яйця “Квочка” - це смачні яйця
Тільки доглянуті кури несуть по-справжньому смачні яйця. Просторні пташники із приємною температурою повітря, чистота, правильне освітлення, відбірні корми і свіжа вода - основа комфорту для наших курочок.
продуктова лінійка
Акцію завершено.
Вітаємо переможців!
Щодня
розіграш
сертифікатів
500 номіналом грн
Головний приз
100 000грн на мрію
Для отримання призу обов’язково збережи акційну упаковку з зареєстрованим кодом до кінця акції!
Контакти
Ми пишаємось діяльністю агрохолдингу “Авангард”, який є найбільшим виробником курячих яєць і яєчних продуктів в Україні та Європі. Потужні показники виробництва яєць вдається досягати завдяки злагодженій роботі нашої команди на підприємствах:
Ми впроваджуємо сучасні технології з виробництва яєць і контролюємо якість продукції на всіх етапах виробництва. Ми дотримуємось українських та міжнародних стандартів якості. Це стандарти ISO 9001: 2015, ISO 22000: 2005, FSSC 22000, які засновані на найкращих міжнародних принципах та нормах, що встановлюють вимоги до виробників продуктів харчування, включаючи HACCP та GMP.
Агрохолдинг “Авангард” - один із провідних постачальників свіжих курячих яєць на ринок України. Яйця торгової марки “Квочка” можна придбати у більшості супермаркетів країни. “Авангард” також експортує свою продукцію у різні країни світу, в тому числі - Європу, Африку, Азію, Близький та Далекий Схід, СНД.
Агрохолдинг “Авангард” входить в Групу компаній
Беремено звичайны чашки та наповнюємо їх за смаком кожного члена родини: для чоловіка з беконом та сиром, для донечки - з грибами та зеленю. Склад інгрідієнтів до цієї страви не має жодних обмежень, тільки ваша фантазія та уподобання.
Ми ж пропонуємо приготувати яйця-кокот по-болгарськи, но водяній бані. В каструлю наливаємо воду на один сантиметр нижче від висоти того самого горщика, в якому готуємо страву. У формочки, змащені вершковим маслом, викладаємо на дно 30 гр сиру фета, дрібно нарізаний помідор, перець та зелень. Зверху вбиваємо яйце намагаючись зберегти жовток цілим. Коли вода починає кипіти - кладемо на дно рушник, ставимо формочки у воду та накриваємо каструлю кришкою. Час приготування залежить від того, якими ви любите яйця: некруте - страва готова як тільки схопиться білок. Якщо круте - доведеться чекати, поки жовток не стане твердим (готовність страви перевіряємо натиснувши пальцем на жовток). В середньому яйця-кокот готуються 10-15хв.
Якщо ви бажаєте приготувати англійский сніданок, то подайте до яєць soldier(з англ. солдат). Це традиційні грінки нарізані неширокими скибками, які вимочують в яйці.
Для приготування цієї страви дрібно нарізаємо середню цибулину, пасеруємо до прозорості, додаємо куряче філе, нарізане невеликими кубиками та обсмажуємо на середньому вогні приблизно 5 хвилин. Вливаємо 2 ст.л. білого навсолодкого вина і смажимо, поки не випаровується алкоголь. Додаємо заздалегідь зварений рис, зелень, солимо за смаком і помішуючи трохи прогріваємо близько двох хвилин. Коли начинка готова, смажимо омлет. Для омлетної суміщі збиваємо 2 яйця, 2 ст.л. молока, дадаємо дрібку солі. На добре розігріту сковороду виливаємо яєчну масу і, як тільки верх "схопиться", викладаємо начинку та загортаємо в омлет. Аби спростити цей процес, можна викласти начинку гіркою на тарілку та накрити омлетом.
Сьогодні Омурайсу не просто одна з найулюбленіших страв жителів Країни висхідного сонця. Його готують також в знак подяки певній людині. Так що не дивуйтеся якщо в японському ресторані вам принесуть страву з вашим ім'ям, написаним кетчупом.
І навіть якщо ви ніколи не були в Іспанії, то напевно чули про tortilla de patatas - тортилью. Незважаючи на тривалий час приготування це блюдо однозначно стане вашим улюбленим.
У сковороду з товстим дном наливаємо олію - безумовно іспанці надають перевагу оливковій, та гарно розігріваємо. Висипапаємо нарізані тонкими слайсами 3-4 картоплини, а зверху одну дрібно нарізану цибулину. Масло має практично покрити овочі і ні в якому разі не повинно кипіти, а лише злегка побульківать. Томіть овочі приблизно 30-35 хв періодично перемішуючи лопаткою. Злийте надлишок олії та залийте кортопляно-цибулевий суміш збитим яйцем та сіллю. На маленькому вогні смажте до утворення золотистої скоринки, потім за допомогою тарілки переверніть і обсмажте з другого боку. Останній етап займе ще 10-15 хв.
Рецепт класичної картопляно-цибулевої тортильи залишається незмінним з 16-го століття, відколи конкістадори привезли з Перу картоплю. Але тортилья - прекрасна основа для ваших кулінарних експериментів. Ковбаски, помідори, креветки, зелений горошок? Все залежить від ваши смакових уподобань.
Тож наслідуючи середньовічних господинь, для приготування яєць-пашот наливаємо в каструлю 1 л води з додаванням дрібки солі та 1.5 ст.л. винного оцту. Ставимо на вогонь та чекаємо появи дрібних бульбашок на дні. Важливо, щоб вода ні в якому разі не "вирувала". За допомогою ложки закручуємо у воді воронку і виливаємо в неї заздалегідь розбите яйце. Через 1-1.5 хв виймаємо яйце за допомогою шумівки. Не проґавте, адже білок повинен зваритися, а жовток залишитися рідким.
Класичний рецепт - прекрасна база для кулінарних шедеврів! За 600 років з'явилося безліч страв, де головну роль грають яйця-пашот. Яйця Бенедикт подають на підсмаженій англійскій булці з голандським соусом та шматочком бекону. Варто замінити бекон на лосось, а англійську булку на тост - вуаля! Яйця Хемінгуєя відомі також, як яйця Копенгаген. Сервірувавши яйця-пашот спаржею та крабом, маємо яйця Оскар. Готуйте, експериментуйте та створюйте свій власний шедевр.
Як зазначав сам митець, він завжди був пристрасним гурманом, а тих, хто не поділяв його захоплення, вважав варварами. Він створив не лише інтер'єр відомої жовтої їдальні та жовто-білого сервізу з тонкою синьою каймою, а й придумував сервіровки та оформлення блюд на свої звані обіди. Висловлюючись сучасним сленгом, Моне був справжнім "фуді". Для приготування яєць "Орсіні" необхідно відокремити жовтки від білків (кількість яєць залежить від порцій). Додавши дрібку солі до білків, збиваємо суміш в піну. Викладаємо білковий "сніг" на попередньо змащений вершковим маслом пергамент та робимо ложкою заглиблення посередені. Відправляємо в попередньо розігріту до 220 градусів духовку приблизно на 5 хв. Додаємо в заглиблення жовток і посипаємо тертим сиром Пармезан, свіжо меленим чорним перцем, додаємо невеликий шматочок вершкового масла та повертаємо в духовку на 4-5 хв, щоб схатився жовток. Шеф-кухарі рекомендують вмикати тільки нижній рівень підігріву в духовці - це домопоже не пересушити страву зверху. Адже досконально приготовлені яйця Орсіні мають хрустку сирно-білкову скоринку та ніжний жовток.
У Моне була велика родина, тому він просив дружину викладати білкову піну єдиним шаром то робити в ній заглиблення по кількості жовтків. Художник вважав, що так страва ще більш живописна.
Для приготування омлету на 3-4 порції нам знадобиться 4 яйця. Відділяємо білки від жовтів. Жовтки збиваємо як для звичайного омлету з кількома ложками молока і дрібкою солі. Рівномірно виливаємо суміш на сковорідку з невеликим шматочком вершкового масла. Поки жовтки обсмажуються, збиваємо в густу піну білки (не забудьте додати сіль). Як тільки жовтки "схопилися", викладаємо білкову "хмарку" зверху та смажимо на невеликому вогні 7-10 хввилин, не закриваючи кришкою. Готовність омлету можна визначити доторкнувшись пальцем - він має бути пружним та не липнути. Акуратно перекладаємо омлет на тарілку, згорнувши його навпіл, доповнюємо страву свіжою зеленню та овочами. Вуаля! Воістину аристократична страва готова.
Якщо вам доведеться відвідати Нормандію, то крім класичного омлету Пуляр вам запропонують скуштувати варіації страви з крабом, з сиром, з беконом, овочам та безліччю різноманітних добавок. Квочка рекомендує покласти звурху на гарячу страву тоненький шматочок сира камамбер та дати йому трішки підтанути. Хай смакує.
Відгуки
Схожі заклади
-
Mamamia!проспект Леся Курбаса 19А, Святошинський район, 02000 Київ, Україна
-
Ветерано Піцавулиця Дегтярівська 32б, Шевченківський район, 02000 Київ, Україна
-
МІО піцаВокзальна площа 3, Солом'янський район, 02000 Київ, Україна
-
Pizza Sushi 33вулиця Героїв Космосу 2-б, Святошинський район, 03148 Київ, Україна
-
Obaldini Pizzaвулиця Тираспольська 58, Подільський район, 04136 Київ, Україна
-
Адріано піцавулиця Глибочицька 33/37, Шевченківський район, 04050 Київ, Україна
-
DakaR-Pizza Доставка пиццы Петропавловская Борщаговкавулиця Авіаконструктора Антонова 2, 08135 Київ, Київська область, Україна
-
E-Pizzaвулиця Миколи Василенка, Печерський район, 03124 Київ, Україна
-
Піца Хата Березнякипроспект Павла Тичини 18в, Дніпровський район, 02152 Київ, Україна
-
Піцерія "Піца Хата" доставка піципроспект Петра Григоренка 5А, Дарницький район, 02000 Київ, Україна
-
Pizza Houseпроспект Миколи Бажана 14, Дарницький район, 02072 Київ, Україна
-
Pizza Mexicoвулиця Оноре де Бальзака 55Б, Деснянський район, 02000 Київ, Україна
-
Піцерія "Піца Хата" Київ доставкавулиця Євгенія Харченка 29, Дарницький район, 02088 Київ, Україна
-
Міо піцавулиця Соломії Крушельницької 15А, Дарницький район, 02140 Київ, Україна
-
Pizza Dayвулиця Лариси Руденко, Дарницький район, 02000 Київ, Україна
-
Chicago Pizzza by Zeusвулиця Соломії Крушельницької 15А, Дарницький район, 02000 Київ, Україна
-
Espresso pizzaвулиця Академіка Булаховського 5H, Святошинський район, 03164 Київ, Україна
-
STOP-PIZZAвулиця Берковецька 6, Святошинський район, 02000 Київ, Україна
-
MAFIAбульвар Перова 36, Дніпровський район, 02000 Київ, Україна
-
Піцерія IQ PizzaМінський проспект 4, Оболонський район, 01001 Київ, Україна
-
Київхліб | eco Пекарнявулиця Маршала Малиновського 5, Оболонський район, 02000 Київ, Україна
Також шукають
Довідник закладів та послуг у Києві
⭐ бізнес-довідка 🔍 пошук послуг ☎ контактна інформація 🕒 розклад роботи ✍️відгуки 🌍 карта міста 📷 фото