Справжні майстри в Поляниці, Івано-Франківськ
Знайдено 10 результатів
Зручний сервіс для пошуку підприємств, місць та послуг
-
Справжні Чани
● Відчинено"Справжні Чани" - це унікальний спа-заклад, розташований на вулиці Карпатській у Поляниці, де можна насолодитися природними чанами та відвідати інші послуги для покращення здоров'я.
Івано-Франківська область, Поляниця, вулиця Карпатська, -
Лісовий
● Зачинено"Лісовий" - нічний клуб у серці Поляниці на вулиці Карпатській, де можна отримати незабутні враження танцюючи під ритми світової музики.
Івано-Франківська область, Поляниця, вулиця Карпатська, -
Чача-Пурi
● Зачинено"Чача-Пурi" - ресторан на Поляниці, де Ви зможете насолодитися смачною кухнею і вишуканими напоями.
-
حلال Halal Rybak Polyanytsya
● Зачинено"حلال Halal Рибак Поляниця" - це заклад із харчуванням за принципами Халяль, який знаходиться за адресою: вулиця Стаїще, 367, тому він є інтересним місцем як для гостей міста, так і для місцевих жителів.
Івано-Франківська область, Поляниця, вулиця Стаїще, 367 -
Оазис
● ЗачиненоDaySpa Оазис у Поляниці на Буковелі - ідеальне місце для відпочинку, де Ви зможете забути про буденні клопоти та насолоджуватися процедурами догляду за тілом та душею.
Івано-Франківська область, Поляниця, Буковель, -
SPA-салон «4 сезони»
● ЗачиненоУкраїнською: "SPA-салон «4 сезони» - це місце, де ви зможете знайти повний спектр краси та здоров'я, від волосся до медичних процедур, що забезпечать вам справжній відпочинок і насолоду.
36, Поляниця, Івано-Франківська область, Україна, 78593 -
Корона
● Відчинено"Корона" - заклад готелю та ресторану зі смачною українською кухнею, зручними номерами та якісним сервісом.
Поляниця, Івано-Франківська область, Україна, 78593 -
Баня на дровах у готелі «Злата»
● ЗачиненоБаня на дровах у готелі «Злата» - це чудовий заклад, розташований в самому серці прекрасного курортного містечка Поляниця, Івано-Франківської області. Тут ви зможете насолодитися унікальним процесом парного лікування, який поліпшує здоров'я і заряджає вас енергією. Баня працює за принципом дров'яного опалення, що забезпечує незабутні відчуття і чистоту пару. Завітайте до нас, щоб розслабитися, позбутися втоми і насолодитися справжнім відпочинком у теплі і комфорті.
Вул. Урочище Вишня, 8а, Поляниця, Івано-Франківська область, Україна, 78593 -
Баня Crepdechin
● ВідчиненоБаня Crepdechin - це прекрасне місце для відпочинку та релаксу в самому серці Поляниці. Розташований на вулиці Пішохідний №2, цей заклад відомий своїми вишуканими послугами та комфортними умовами. Займаючи центральне місце у смузі мальовничих природних краєвидів, Баня Crepdechin надає відвідувачам можливість насолодитися чарівною атмосферою і полонитися красою гірських полонин. Саме тут ви зможете насолодитися теплом парної кімнати, оздоровчими процедурами та масажем. Крім того, в закладі працюють професійні майстри манікюру та педикюру, щоб задовольнити всі ваші потреби у догляді за собою. Запрошуємо вас відпочити і насолодитися моментами спокою та задоволення у бані Crepdechin.
Пішохідний №2. Перевал Столи - полонина Довга, Поляниця, Івано-Франківська область, Україна -
А ПОНЧИК?
● Зачинено"Ласкаво просимо до 'А ПОНЧИК?' — вашого улюбленого місця для насолоди смачними випічками! Ми знаходимося за адресою: 78593 Поляниця, Івано-Франківська область, Україна. У нашій пекарні ви знайдете широкий асортимент свіжих, ароматних пончиків, які готуються з любов'ю та найкращих інгредієнтів. Наші майстри випічки щодня створюють справжні кулінарні шедеври, щоб ви могли насолоджуватися неповторним смаком і якістю. Відвідайте наш магазин, щоб скуштувати наші фірмові пончики та інші смачні ласощі. Ми завжди раді бачити нових і постійних клієнтів та готові втілити в життя ваші найсолодші мрії!"
78593 Поляниця, Івано-Франківська область, Україна
- Где можно отдохнуть
- Ужин
- Обед
- Смачна кухня
- Де поїсти
- Ресторани
- Кухня
- Де смачно поїсти
- Вкусная кухня
- Заказать обед
- Ресторан
- Колиба
- Рестораны
- Ресторан італійської кухні
- Где вкусно поесть
- Где поесть
- Доставка еды
- Салон красоты
- Парикмахерская
- Сходити в басейн
- Сауна з басейном
- Косметолог
- Солярій
- Салон краси
- Перукарня
- Парикмахерские услуги
- Лазня
- Пища с мангала
- Апартаменти з басейном
- Басейн
- Їжа з мангалу
- Де можна відпочити
Довідник закладів та послуг в Івано-Франківську
⭐ бізнес-довідка 🔍 пошук послуг ☎ контактна інформація 🕒 розклад роботи ✍️відгуки 🌍 карта міста 📷 фото