Дракар
Інформація
Наш заклад "Дракар" знаходиться у найпрестижнішому історичному районі міста Львова - на площі Генерала Григоренка, 1а. Ми запрошуємо вас на відвідування нашого ресторану, що має статус establishment та food відомого світового застосування.
"Дракар" - місце, де розкривається справжня сутність української кухні. У нашому меню ви знайдете найбільші і популярні страви національної кухні, традиційні українські страви в новому виконанні та незвичайні авторські страви від нашого шеф-кухаря.
Атмосфера нашого ресторану заохочує до проведення часу в гарній компанії, а також він займає почесне місце як point of interest Львова. Старовинне відновлення, яке відображає характерний стиль давньої культури України, перетинається зі зручністю і сучасними технологіями відпочинку.
Ми запрошуємо вас насолодитися затишністю нашого закладу, відчути дух історії та скуштувати унікальні страви нашого ресторану "Дракар". Запам'ятайте нашу адресу - площа Генерала Григоренка, 1а, і завітайте до нас, щоб отримати незабутні враження від нашої гостинності та смачної української кухні.
Фото
Контакти
площа Генерала Григоренка 1а, Галицький район, 79000 Львів, Львівська область, Україна
Години роботи
Понеділок:
09:00 - 22:00
Вівторок:
09:00 - 22:00
Середа:
09:00 - 22:00
Четвер:
09:00 - 22:00
П`ятниця:
09:00 - 22:00
Субота:
09:00 - 22:00
Неділя:
09:00 - 22:00
Відгуки
"Гідне місце. Всередині затишно. Персонал дуже старається, але якось вже дуже-дуже, навіть нав'язливо. Ціни вище середнього. Але можна сходити поснідати, пообідати і повечеряти. Смачно готують, різноманітно, є з чого вибрати, все в наявності. Гарне місце для ділової зустрічі або сімейної вечері. Можна з дітьми. Місце підійде для свята."
"Почну з того що були тут по знижці за купон страва 1+1. В наявності половини страв з меню не було взагалі, пиво так само( з як мінімум 7 пляшкових і 6 розливних було в наявності ЄДИНЕ пиво дракар за просто нереальною ціною 55грн/0.5) Отже стейку з телятини не було, тому замовили з свинини. Готувався він близько 50хв, що як на мене довго. Саме по собі м'ясо непогане, проте тільки ззовні, всередині воно було просто ніяке...Обидва салати (з курки і гавайський) були просто ідентично подані і практично не відрізнялися. Отже за два стейки, два салати та два пива вартість склала 740грн, я вважаю що за цю суму в інших закладах було б якщо не більші порції то реально набагато смачніше м'ясо і салат. Не рекомендую, хіба по купонах можна зайти, і то сумнівно."
"Ціни приємні але й відповідно до цін подають і страви, сирне плато коштує 220 грн але сиру там приносять нарізаного маленькими кубиками та розкиданого по дошці наче горох по полю( мало рідко) мясна дошка мала коштує 250 грн але зі стейків там занадто мало, буквально кілька шматочків, решта картопля та капуста, ну це облираловка, не раджу тади йти"
"Вчора мав необережність зайти в цей заклад. Шкода, що Гугл не дає робити зірочки зі знаком мінус. Враження: 1. Заклад має два зали (перший поверх 3 великих столи і два на двох і підвальне приміщення значно більше) нижній зал вільних місць не мав тому з дружиною сіли у верхньому залі (столик для двох), в залі доволі прохолодно і коли хтось виходить з закладу на вулицю з'являється страшенний протяг і найголовніше зал наповнюється смородом жареної риби (як в дешевих привокзальних забігаловках). 2. Офіціант замовлення прийняв доволі швидко, але зразу ж попередив, що десертів (штрудель, сирник) не має - НАРОД! час 15.30 заклад працює до 22.00, а в вас вже немає десертів. Доки чекали замовлені страви замерзли як цуцики, благо звільнився великий стіл (біля батареї) вирішили пересісти туди, не допомогло - батареї холодні (на вулиці вчора було 0 по Цельсію, може менше). 3. Пройшло десь хвилин 50 і о диво, мені принесли телятину по-норвежськи, телятина як на мене трохи сухувата, але може у скандинавів так прийнято. Вирішив їсти по-тихеньку (з надією, що зараз принесуть ще замовлення дружини - лосось з рисом та овочами), але КАРЛ!! я не можу їсти блюдо вагою в 300 гр більше 20 хвилин, тим більш коли голодна дружина трохи з твого блюда під'їсти. 4. Ми прочекали (після подачі блюда мені) хвилин 30-40 і на запитання до офіціанта: "Коли ж буде лосось з рисом та овочами" він полетів на кухню і приніс з собою благу вість - "Ще хвилин десь десять і все буде готово". Чекати вже було не сила, розплатилися за те, що з'їли і пішли. РЕЗУЛЬТАТ: трохи менше двох годин згаяного часу, жодного задоволення тільки ОБУРЕННЯ!!! і сморід жареної риби, який не вивітрився з нашого одягу досі. Якщо хтось дочитав це опус до кінця запам'ятайте:, коли у вас буде можливість не заходити в таверну ДРАКАР - НЕ ЗАХОДЬТЕ!!!!!!!"
"Обходьте стороною. Обслуговування гірше непридумаєш. Відкриті з 9-00 кухня працює нескоріше ніж з 9-30. Персонал нагадує двох гопніків, на прохання закрити двері бо сидимо на сквозняку, відреагували негативно... Хто хоче зіпсувати собі настрій Вам в цей заклад..."
Довідник закладів та послуг у Львові
⭐ бізнес-довідка 🔍 пошук послуг ☎ контактна інформація 🕒 розклад роботи ✍️відгуки 🌍 карта міста 📷 фото