Lemberg Craft Rest
Інформація
"Lemberg Craft Rest" – це бар та ресторан в одному, що знаходиться у центрі Львова на вулиці Шевченка, 19. Він пропонує клієнтам високоякісну кухню та багатий вибір напоїв, включаючи крафтове пиво та барний асортимент.
Наш заклад відомий своїм затишним та неповторним інтер'єром, що сприяє релаксації та приємному відпочинку. Тут можна скуштувати справжні українські та європейські страви, приготовлені з найсвіжіших та найсмачніших інгредієнтів. Кухарі нашого ресторану готують за класичними рецептами, додавши до них свій авторський підхід.
У нас є великий вибір напоїв, включаючи крафтове пиво з власної пивоварні, наливного пива, вино та коктейлі. Завжди діє акційна пропозиція на пиво в бокалах.
"Lemberg Craft Rest" – це місце для драйвового вечора з друзями, теплої родинної вечері або романтичного побачення. Ви не залишетесь байдужими до нашого сервісу та гостинності, яку ми щодня надаємо нашим клієнтам. Будьте впевнені - у нас ви завжди знайдете те, що потрібно для чудового відпочинку!
Фото
Контакти
вулиця Шевченка 19, 79016 Львів, Львівська область, Україна
Години роботи
Понеділок:
12:00 - 23:00
Вівторок:
12:00 - 23:00
Середа:
12:00 - 23:00
Четвер:
12:00 - 23:00
П`ятниця:
12:00 - 23:00
Субота:
12:00 - 23:00
Неділя:
12:00 - 23:00
Відгуки
"Заклад в який не хочеться повертатись знов.Пиво на любителя,обслуговування залишає бажати кращого.Уважно перераховуйте здачу,її тут не додають.Ціни не відповідають якості,явно завищені."
"Чудове місце для проведення часу з бокалом пива чи вина. Часто люблю сюди заходити з друзями чи сам. Тут атмосферно, комфортно та смачно) Заклад відкрився доволі недавно, в районі, який отоимав нове дихання завдяки елітній забудові, тому цінова політика дещо вища ніж в середньо статистичних закладах Львова (маю на увазі паби та пивоварні). Тут класно дивитись футбол є великі екрани, хороший звук і знову ж таки атмосфера))) Обслуговування до цього літа все будо чудово, добре підготований персонал, працювали як годинник. Та цього літа, можливо через карантин персонал почав доволі часто змінюватися із цим почали змінюватись і стандарти обслуговування у закладі, на жаль в гіршу сторону( Цей процес триває до сьогодні. Ми прийшли у заклад із другом подивитись футбол, випити доброго пива та розслабитись після робочого дня. Та на жаль настрій був зіпсутий через бокал не доброго пива((( Воно зовсім не відповідало заявленим характеристикам і було з присмаком прокислоті "
"Хотіли тут поїсти та випити пива, але не вдалося. Офіціант не міг порадити жодної закуски до пива (в пивному ресторані), не знав склад страв та чи є гарнір до лосося, все йому потрібно було "піти уточнити на кухні". Прийняв замовлення, згодом повернувся та сказав, що філе в наявності нема, курки нема, дорадо нема, ми вирішили піти в інший заклад, оскільки що б я не обирала в меню, цього не було, на що нам крикнули "Та зара знайдемо вам шо поїсти!" За весь час очікування та біганини офіціанта на кухню нам навіть не принесли замовлене пиво. Будь ласка, проведіть роботу з персоналом та меню."
"Щойно повернулися з цього чудового закладу. Відчуття ніби побували в домашньому колі добрих приятелів. Кухня на висоті , все мегасмачно та гарно подано, бармен та офіціант професіонали своєї справи. Величезна подяка Михайлові за професіоналізм та чудову подачу смачних коктелів для моєї коханої дружини Ольги .Михайло особисто приймав замовлення та розпитував про складники коктелю , які б вона хотіла бачити в коктелі , і він зробив мегасмачний коктель. Дуже смачні крафтові пиво Coco milk stout та віскі Кальвадос, певно найкращі з того, що куштували останнім часом. Окрема подяка власнику Андрію за затишну атмосферу та професійну команду."
"Додав додаткову зірку за комплімент від адміністратора і вирішення проблемних ситуацій, а загалом жирний мінус, на жаль. Більше хотілось би звернутись до адміністрації, але судячи по відгукам, то зворотній зв‘язок у них лише стосовно позитивних коментарів. По пунктам: 1. В закладі немає системи кондиціонування. Дуже душно і важко всидіти більше 2 годин. 2. Спостерігали ситуацію: прийшли потенційні клієнти, але були відправлені додому через відсутність резерву (так як все було заброньовано), а по факту посадка вийшла не повна. Хоча, можливо, то і добре врахуючи наступні моменти. 3. Є кнопка для виклику офіціанта, яка нічого не дає. Вона робоча, просто самому персоналу байдуже. В них більше система особистого пріорітету працює. 4. Чому пріорітету? Столик збоку обслуговувався регулярніше + навіть коли офіціант йшов до нас «по виклику» (і то коли пройшло 5-10хв) його перехоплювали сусіди збоку, він приймав замовлення і просто йшов по своїм справам, замість того щоб сказати: «перепрошую, я обслужу столик і підійду до вас». 5. Очікування. На напої чекали до 20хв, а на бургер 60хв!! Не можу лише зрозуміти чия це проблема: керівництва чи самих працівників? Додам, що той же столик збоку безперебійно попвнювався як напоями, так і їжею в той момент. 6. Недостача. Тут просто немає коментарів. Спочатку принесли пивну тарілку (візуально було менше ніж завлено у меню - океееей, проїхали). Бургер з яловичини у меню вказаний без гарніру з грамовкою у 460гр. Попросили зважити при нас, сам бургер важив 350гр і ще додатково дали запечену картоплю (50гр). Ітого 60гр пропало просто. І це якшо рахувати картоплю, якоі немає в меню! З таким успіхом можна принести 200гр бургеру і 260гр фрі. Це нормально? 7. Замість того, щоб брати шефів з західних шеф груп за шалені гроші, яким складно налагодити процес приготування звичайних бургерів, то мабуть краще взяти двох хороших спеціалістів де один би переважував за всіма, а дургий оперативно готував. Після зважування бургера головний шеф (лисий му"
Довідник закладів та послуг у Львові
⭐ бізнес-довідка 🔍 пошук послуг ☎ контактна інформація 🕒 розклад роботи ✍️відгуки 🌍 карта міста 📷 фото