Колиба
Інформація
Колиба - це заклад, який поєднує у собі найкращі риси традиційного українського ресторану та точки цікавості. Знаходячись у центрі міста, Колиба є привабливим місцем як для місцевих жителів, так і для туристів.
Естетично оформлений і затишний інтер'єр з квітучими горщиками, на сцені якої з'являються елементи традиційного українського дизайну, створює неповторну атмосферу справжньої української колиби. Щоб зробити ваше перебування тут ще більш приємним, ми пропонуємо дегустацію авторських страв, які вражають своєю смаковою складністю та різноманіттям.
У Колибі завжди гарячий пічний хліб, свіже масло та добірні продукти. Ми готуємо на пеку страви на відкритому вогні, що підкреслює важливість натуральних продуктів і селективної кулінарії.
Ще одна велика перлина Колиби - це історична архітектура, яка стала символом міста. У вас є можливість насолоджуватись переглядом цього прекрасного місця, та відчуттям присутності в минулому.
Колиба - це туристичний маршрут, який обов’язково треба відвідати, щоб познайомитись з традиційною культурою та смаками України. Mi привітаємо вас з найтеплішими посмішками та гарантуємо незабутні враження та гостинність під час вашого перебування в нашій Колибі.
Фото
Години роботи
Понеділок:
12:00 - 00:00
Вівторок:
12:00 - 00:00
Середа:
12:00 - 00:00
Четвер:
12:00 - 00:00
П`ятниця:
12:00 - 00:00
Субота:
12:00 - 00:00
Неділя:
12:00 - 00:00
Відгуки
"Гіршої Колиби у Закарпатті і такої "активної" риболовлі - не зустрічала! Завжди Воєводино асоціювалось з гарним місцем для відпочинку яке славиться ловлею форелі і ось-суцільне розчарування! 1. Форель так і не зловили за 45 хв.часу,а місце ще називають "Голодна форель"!!! 2. Колиба-це просто немає слів який жах((((. Якість і приготування страв не коштує навіть 10% від вартості. Завжди вважала,що банош зіпсувати не можна-зіпсували бо він не на вершках приготовлений,а таке враження,що на воді і замість бринзи сир,напевно плавлений!!! Картопля печена з бринзою-це також спалена страва з потертим плавленим сиром і т.д і т п! Рекомендую перед поїздкою у Воєводино гарно поїсти,а там їсти не рекомендую і ловити форель також((("
"Кухня жахлива: стейк підгорівший ззовні і не прожарений всередині, картопля ззовні спалена, бринза - це не бринза зовсім, а просто дешевий сир, форель пересолена, салат з буряка залитий майонезом бо буряк сухий наче варений і натертий позавчора, узвар пообіцяли і не принесли зовсім. Принесли компот в бокалах. З чотирьох бокалів всі чотири різні за формою і обємом. Банош одна назва. Послали ловити форель за півкілометра вище, за півгодини жодної покльовки. ( так і називається "голодна форель"). Чекали приготування їжі довго. Заплатили дорожче ніж будь-де в Закарпатті. Не рекомендую!"
"Дуже атмосферне місто і смачні страви. Приємна офіціантка Руслана."
"кухня нижче середнього, офіціанти легко можуть не записати замовлення, принести закуску після другої страви"
"Йшли в заклад начитавшись негативних відгуків. Можливо з них зробили висновки і заклад став кращим. Страви подали швидко і цим здивували. Вони були смачні. Коли захотілось дозамовити, мене попередили, що доведеться чекати мінімум 40хв. Той випадок, коли реальність виявилась кращою, ніж очікували. Шкода, що офіціанти були без бейджів. Конкретно наша виявилась умнічкою. Бажаю вам, щоб задоволених гостей стало більше!"
Довідник закладів та послуг в Ужгороді
⭐ бізнес-довідка 🔍 пошук послуг ☎ контактна інформація 🕒 розклад роботи ✍️відгуки 🌍 карта міста 📷 фото