Інформація про Пельмень'є
Майстерня ручної ліпки, натуральні продукти
Компанія Пельмень'є - мережа магазинів напівфабрикатів, смачних продуктів ручної ліпки. Ми готуємо страви домашньої кухні за авторськими рецептами. У нашій майстерні смаків можна придбати не лише смачні пельмені, а й вареники, равіолі, млинці, зрази, сирники та багато іншого
Чому вигідно придбати напівфабрикати від Пельмень'є ручної ліпки?
Окремі господині помилково вважають, що заощадливіше зробити пельмені, равіолі або млинці самостійно. Але не все так просто, як може здаватися на перший погляд.
Не витрачайте час і гроші даремно, адже ми вже приготували для вас все свіже і домашнє.
Три причини обрати майстерню ручної ліпки Пельмень'є
Всього за декілька місяців близько тисячі киян стали нашими постійними покупцями і повертаються до нас знову і знову. Чому так відбувається?
Досить думати, що приготувати на обід! Майстерня ручної ліпки напівфабрикатів Пельмень'є приготує смачну домашню їжу з натуральних продуктів.
Пельмені & Равіолі
Вареники
Млинці & Бендерики
Картопляні зрази
Котлети
Особливі пропозиції
Аньолотті
Аньолотті готуються з тіста за італійською рецептурою. Ніжний крем-фарш готується з бекону, печериць та сиру горгонзола.
100 грн
10 грн / 100г
Склад: тісто (борошно пшеничне вищого ґатунку, яйце куряче, сіль, куркума); фарш (бекон, печериці, цибуля ріпчаста, сир горгонзола, часник, олія соняшникова, вода питна).
Термін придатності і умови зберігання: За температури не вище -18˚С – не більше 3 місяців з дати виробництва. Дата виготовлення вказана на упаковці.
Спосіб приготування: заморожені аньолотті занурити в підсолений за смаком окріп (співвідношення води 3: 1 (850г ~2.5л води)). Після занурення перемішати та варити в киплячій воді до готовності 7-10 хвилин. Готові аньолотті одразу дістати з води та подати до столу.
Пельмені зі свининою
144 грн
14.4 грн / 100г
Склад: тісто (борошно пшеничне вищого ґатунку, яйця курячі, вода питна); фарш (ошийок свинячий), цибуля ріпчаста свіжа, сіль харчова, перець чорний мелений).
Термін придатності і умови зберігання: За температури не вище -18°С – не більше 3 місяців з дати виробництва. Дата виробництва вказана на упаковці.
Спосіб приготування: заморожені пельмені занурити в підсолений за смаком окріп (співвідношення води та пельменів 3: 1 (850г~2.5л води)). Після занурення перемішати та варити в киплячій воді до готовності 7-10 хвилин. Готові пельмені одразу дістати з води та подати до столу разом зі сметаною, вершковим маслом, оцтом та іншими соусами за смаком.
Пельмені з яловичиною
159 грн
15.9 грн / 100г
Склад: тісто (борошно пшеничне вищого ґатунку, яйця курячі, вода питна); фарш (лопатка яловича, часник, петрушка, сіль харчова, перець чорний мелений).
Пельмені асорті
Вишукане поєднання свинини і яловичини. Пельмені виготовляються зі свіжого м’яса, а саме свинячого ошийка та яловичої лопатки. Тісто готують з пшеничного борошна вищого ґатунку.
150 грн
15 грн / 100г
Склад: тісто (борошно пшеничне вищого ґатунку, яйця курячі, вода питна); фарш (ошийок свинячий 50%, лопатка яловича 50%), цибуля ріпчаста свіжа, сіль харчова, перець чорний мелений, часник).
Термін придатності і умови зберігання: За температури не вище -18°С – не більше 3 місяців з дати виробництва. Дата виготовлення вказана на упаковці.
Пельмені з курятиною
138 грн
13.8 грн / 100г
Склад: тісто (борошно пшеничне вищого ґатунку, яйця курячі, вода питна); фарш (куряче філе, цибуля ріпчаста, сіль харчова, перець чорний мелений).
Пельмені курятина - свинина
141 грн
14.1 грн / 100г
Склад: тісто (борошно пшеничне вищого ґатунку, яйця курячі, вода питна); фарш (свинячий ошийок 50%, куряче філе 50%, цибуля ріпчаста свіжа, сіль харчова, перець чорний мелений, часник).
Пельмені яловичина - курка
147 грн
14.7 грн / 100г
Склад: тісто (борошно пшеничне вищого ґатунку, яйця курячі, вода питна); фарш (куряче філе 50%, яловичина (лопатка) 50%, цибуля ріпчаста свіжа, сіль харчова, перець чорний мелений).
Пельмені індичі
Пельмені з індички виготовляються зі свіжого філе, мають збалансований та ніжний смак. Підходить для вживання дітям.
162 грн
16.2 грн / 100г
Склад: тісто (борошно пшеничне вищого гатунку, яйця курячі, сіль харчова, вода питна, олія соняшникова); начинка (філе індиче, цибуля ріпчаста, сіль харчова, перець чорний мелений).
Спосіб приготування: заморожені пельмені занурити в підсолений за смаком окріп (співвідношення води та пельменів 3: 1 (850гр.~2.5л. води)). Після занурення перемішати та варити в киплячій воді до готовності 7-10 хвилин. Готові пельмені одразу дістати з води та подати до столу разом зі сметаною, вершковим маслом, оцтом та іншими соусами за смаком.
Равіолі з моцареллою та шпинатом
Равіолі зі шпинатом та моцареллою підійдуть для вечері, а особливо смакуватимуть тим, хто надає перевагу рослинній їжі.
98 грн
9.8 грн / 100г
Склад: тісто (борошно пшеничне вищого ґатунку, яйце куряче, сіль, куркума); фарш (шпинат, сир моцарелла, сіль).
Спосіб приготування: заморожені равіолі занурити в підсолений за смаком окріп (співвідношення води та равіолів 3: 1 (850гр.~2.5л. води)). Після занурення перемішати та варити в киплячій воді до готовності 7-10 хвилин. Готові равіолі одразу дістати з води та подати до столу разом зі сметаною, вершковим маслом, оцтом та іншими соусами за смаком.
Равіолі з лососем та шпинатом
120 грн
12 грн / 100г
Склад: тісто (борошно пшеничне вищого ґатунку, яйце куряче, сіль, куркума); фарш (лосось, шпинат, сир рікота, сіль, перець чорний мелений).
Спосіб приготування: заморожені равіолі занурити в підсолений за смаком окріп (співвідношення води та равіолів 3: 1 (850гр.~2.5л. води)). Після занурення перемішати та варити в киплячій воді до готовності 7-10 хвилин. Готові равіолі одразу дістати з води та подати до столу разом зі сметаною, вершковим маслом, оцтом та іншими соусами за смаком.
Хінкалі зі свининою
Хінкалі зі свинини - прекрасна альтернатива знайомим пельменям. Начинка має пряний смак, а тісто тане у роті.
92 грн
9.2 грн / 100г
Склад: Тісто (борошно пшеничне вищого ґатунку, сіль харчова, вода питна, олія соняшникова); фарш (свинина, цибуля ріпчаста, вода питна, кінза, петрушка, перець чорний мелений, паприка мелена, коріандр мелений, кмин мелений, хмелі-сунелі, сіль харчова).
Термін придатності і умови зберігання: За температури не вище -18С – не більше 3 місяців з дати виробництва. Дата виготовлення вказана на упаковці.
Спосіб приготування: Для приготування заморожених потрібно підготувати хінкалі підсолений за смаком окріп (співвідношення води та хінкалі 3: 1 (850гр.~2.5л. води)). За допомогою ложки утворити у воді вихор та опускати хінкалі по черзі, щоб вони не прилипли одне до одного. Варити в киплячій воді до готовності 5-7 хвилин. Готові хінкалі одразу дістати з води та подати до столу з аджикою.Для приготування на пару хінкалі потрібно викласти на розігріту решітку та кип‘ятити воду 30 хв.
Хінкалі з яловичиною
Хінкалі з яловичиною від Пельмень'є виготовляють з відбірного м'яса. Тонке тісто та начинка з пряними спеціями не залишить байдужими поціновувачів смачних хінкалі.
Склад: Тісто (борошно пшеничне вищого ґатунку, сіль харчова, вода питна, олія соняшникова); фарш (яловичина, сало, цибуля ріпчаста, вода питна, кінза, петрушка, перець чорний мелений, паприка мелена, коріандр мелений, кмин мелений, хмелі-сунелі, сіль харчова).
Спосіб приготування: заморожені хінкалі занурити в підсолений за смаком окріп (співвідношення води та хінкалі 3: 1 (850гр.~2.5л. води)). Після занурення перемішати та варити в киплячій воді до готовності 5-7 хвилин. Готові хінкалі одразу дістати з води та подати до столу з аджикою.
Вареники з капустою та беконом
123 грн
12.3 грн / 100г
Склад: тісто (борошно пшеничне вищого ґатунку, яйця курячі, вода питна); начинка (капуста білокачанна, бекон, томатна паста, сіль харчова).
Спосіб приготування: заморожені вареники занурити в підсолений за смаком окріп (співвідношення води та вареників 3: 1(850г ~2.5л води)). Після занурення перемішати та варити в киплячій воді до готовності 7-10 хвилин. Готові вареники одразу дістати з води та подати до столу разом зі сметаною та іншими соусами за смаком.
Вареники з вишнею
Вареники з вишнею усім знайомі з дитинства. Всередині соковита вишня без кісточки та цукор. Смачний варіант десерту.
135 грн
13.5 грн / 100г
Склад: тісто (борошно пшеничне вищого ґатунку, вода питна, сіль харчова, олія соняшникова); начинка (вишня свіжоморожена, цукор).
Спосіб приготування: заморожені вареники занурити в окріп (співвідношення води та вареників 3: 1(850г ~2.5л води)). Після занурення перемішати та варити в киплячій воді до готовності 7-10 хвилин. Готові вареники одразу вийняти з води та подати до столу.
Вареники з картоплею та кропом
111 грн
11.1 грн / 100г
Склад: тісто (борошно пшеничне вищого ґатунку, яйця курячі, вода питна); начинка (картопля, молоко ультрапастеризоване, кріп свіжий, сіль харчова).
Спосіб приготування: заморожені вареники занурити в підсолений за смаком окріп (співвідношення води та вареників 3: 1(850гр.~2.5л. води)). Після занурення перемішати та варити в киплячій воді до готовності 7-10 хвилин. Готові вареники одразу дістати з води та подати до столу разом зі сметаною та іншими соусами за смаком.
Вареники з чорницею
Усі знають про користь чорниці, тому вареники від Пельмень'є мають тонке тісто та велику кількість начинки. Такий десерт прийде до смаку навіть найвибагливішим дітям.
168 грн
16.8 грн / 100г
Склад: тісто (борошно пшеничне вищого ґатунку, вода питна, сіль харчова, олія соняшникова); начинка (чорниця свіжоморожена, цукор).
Спосіб приготування: заморожені вареники занурити в окріп(співвідношення води та вареників 3: 1(850г ~2.5л води)). Після занурення перемішати та варити в киплячій воді до готовності 7-10 хвилин. Готові вареники одразу дістати з води та подати до столу.
Вареники з солодким сиром
Склад: тісто (борошно пшеничне вищого ґатунку, вода питна, сіль харчова, олія соняшникова); начинка (сир кисломолочний нежирний, цукор, ванілін).
Спосіб приготування: заморожені вареники занурити в окріп (співвідношення води та вареників 3: 1 (850г~2.5л води)). Після занурення перемішати та варити в киплячій воді до готовності 7-10 хвилин.
Міні вареники з куркою
Склад: тісто (борошно пшеничне вищого ґатунку, яйця курячі, вода питна); начинка (філе куряче охолоджене, кріп свіжий, сіль харчова).
Спосіб приготування: заморожені вареники занурити в підсолений за смаком окріп (співвідношення води та вареників 3: 1(850г~2.5л води)). Після занурення перемішати та варити в киплячій воді до готовності 7-10 хвилин. Готові вареники одразу дістати з води та подати до столу разом зі сметаною та іншими соусами за смаком.
Вареники з картоплею та грибами
Для тих, хто любить печериці, вареники з картоплею та грибами точно сподобаються. Тонке тісто та максимум начинки смакуватимуть однозначно.
114 грн
11.4 грн / 100г
Склад: тісто (борошно пшеничне вищого ґатунку, яйця курячі, сіль харчова, вода питна, олія соняшникова); начинка (картопля, печериці, цибуля ріпчаста, сіль харчова, молоко ультрапастеризоване, олія соняшникова, перець чорний мелений).
Вареники з тушкованою капустою
Вареники з тушкованою капустою виготовляються зі свіжої білокачанної та квашеної капусти. Смак збалансований, а винятковості вареникам надає болгарський перець.
Склад: тісто (борошно пшеничне вищого ґатунку, сіль харчова, олія соняшникова, вода питна); начинка (капуста білокачанна, капуста квашена, перець болгарський, сіль харчова, олія соняшникова, цукор, перець чорний мелений, лавровий лист, крохмал).
Спосіб приготування: заморожені вареники занурити в підсолений за смаком окріп (співвідношення води та вареників 3: 1 (850гр.~2.5л. води)). Після занурення перемішати та варити в киплячій воді до готовності 7-10 хвилин. Готові вареники одразу дістати з води та подати до столу разом зі сметаною та іншими соусами за смаком.
Вареники з сиром
Склад: тісто (борошно пшеничне вищого ґатунку, сіль харчова, олія соняшникова, вода питна); начинка (сир кисломолочний нежирний, сіль харчова, яйце куряче).
Вареники з м'ясом
У складі вареників з м’ясом тільки свіжий свинячий ошийок та яловича лопатка. Прекрасна альтернатива пельменям.
171 грн
17.1 грн / 100г
Склад: тісто (борошно пшеничне вищого ґатунку, яйце куряче, сіль харчова, вода питна, олія соняшникова); начинка (ошийок свинячий, лопатка яловича, цибуля ріпчаста, сіль харчова, перець чорний мелений, олія соняшникова, лавровий лист, петрушка, кріп, вода питна).
Бендерики з куркою
Хто дійсно любить українську кухню, мають спробувати бендерики від Пельмень'є. Ніжна курятина поєднується з ніжним млинцем, які смакуватимуть з будь-яким соусом.
97.53 грн
9.753 грн / 100г
Склад: тісто (борошно пшеничне вищого ґатунку, молоко ультрапастеризоване, яйце куряче, вода питна, сіль, цукор, куркума, олія соняшникова); фарш (філе куряче, цибуля ріпчаста, сіль, перець чорний мелений).
Спосіб приготування: заморожені бендерики залишити при кімнатній температурі для розмороження. Після чого бендерики смажити на сковорідці за середньої температури 8-9 хвилин з обох боків до готовності. Можна подавати до столу зі сметаною чи іншими соусами.
Млинці з жульєном
86.70 грн
8.67 грн / 100г
Склад: тісто (борошно пшеничне вищого ґатунку, молоко ультрапастеризоване, яйце куряче, вода питна, сіль, цукор, куркума, олія соняшникова); начинка (печериці, куряче філе, цибуля ріпчаста, сир твердий гауда, сметана, олія соняшникова, сіль, перець чорний мелений).
Спосіб приготування: заморожені млинці залишити за кімнатної температури для розмороження. Після чого, млинці смажити на сковорідці за середньої температури 4-5 хвилин з обох боків до готовності. Можна подавати до столу зі сметаною чи іншими соусами.
Млинці з сиром та родзинками
90.10 грн
9.01 грн / 100г
Склад: тісто (борошно пшеничне вищого ґатунку, молоко ультрапастеризоване, яйце куряче, вода питна, сіль, цукор, куркума, олія соняшникова); начинка (сир кисломолочний нежирний, родзинки, цукор ванільний, сіль).
Спосіб приготування: заморожені млинці залишити при кімнатній температурі для розмороження. Після чого, млинці смажити на сковорідці за середньої температури 4-5 хвилин з обох боків до готовності. Також заморожені млинці можна запікати у духовій шафі з додаванням вершкового масла 15-20 хвилин до утворення золотавої скоринки при температурі 160°С.
Млинці з маком
Солодкі млинці з маком нагадають вам дні з дитинства. Тонкий млинець та перетертий мак з цукром завжди будуть до смаку.
85.10 грн
8.51 грн / 100г
Склад: тісто (борошно пшеничне вищого ґатунку, молоко ультрапастеризоване, яйце куряче, вода питна, сіль, цукор, куркума, олія соняшникова); начинка (мак, цукор).
Млинці чоко-вишня
Млинці чоко-вишня готуються з цілими ягодами та шоколадною пастою чокофіні. Такі млинці від Пельмень’є сподобаються усім.
97.50 грн
9.75 грн / 100г
Склад: тісто (борошно пшеничне вищого ґатунку, молоко ультрапастеризоване, яйце куряче, вода питна, сіль, цукор, куркума, олія соняшникова); начинка (чокофіні, вишня).
Млинці чоко-банан
81.60 грн
8.16 грн / 100г
Склад: тісто (борошно пшеничне вищого ґатунку, молоко ультрапастеризоване, яйце куряче, вода питна, сіль, цукор, куркума, олія соняшникова); начинка (чокофіні, банан).
Термін придатності і умови зберігання: За температури не вище -18°С – не більше 6 місяців з дати виробництва. Дата виготовлення вказана на упаковці.
Млинці крем-чіз з лососем
172.90 грн
17.29 грн / 100г
Склад: тісто (борошно пшеничне вищого ґатунку, молоко ультрапастеризоване, яйце куряче, вода питна, сіль, цукор, куркума, олія соняшникова, шпинат); начинка (лосось слабосолений, вершковий сир).
Спосіб приготування: заморожені млинці крем-чіз з лососем залишити при кімнатній температурі до повного розмороження, після чого страву можна вживати одразу.
Млинці з м'ясом
Млинці від Пельмень’є – це традиційний рецепт з м’ясною начинкою. Всередині свинина та яловичина тушкована з цибулею та спеціями.
98.60 грн
9.86 грн / 100г
Склад: тісто (борошно пшеничне вищого ґатунку, яйце куряче, молоко ультрапастеризоване, вода питна, куркума, сіль харчова, цукор, олія соняшникова); начинка (ошийок свинячий, лопатка яловича, цибуля ріпчаста, сіль харчова, перець чорний мелений, олія соняшникова, кріп, петрушка, лавровий лист, вода питна).
Спосіб приготування: заморожені млинці залишити при кімнатній температурі для розмороження. Після чого, млинці смажити на сковорідці за середньої температури 7-8 хвилин з обох боків до готовності. Можна подавати до столу зі сметаною чи іншими соусами.
Зрази з грибами
94.50 грн
9.45 грн / 100г
Склад: тісто (картопляне пюре, борошно пшеничне вищого ґатунку, яйце куряче, сіль); начинка (печериці, цибуля ріпчаста, олія соняшникова, сіль, перець чорний мелений).
Спосіб приготування: заморожені зрази смажити на сковорідці за середньої температури близько 7-8 хвилин з обох боків до готовності. Можна подавати до столу зі сметаною чи іншими соусами.
Зрази з жульєном
Зрази з жульєном сподобаються тим, хто любить поєднання смаку грибів та курятини. Вони ідеально смакуватимуть зі сметаною та соусами.
103.50 грн
10.35 грн / 100г
Склад: тісто (картопляне пюре, борошно пшеничне вищого ґатунку, яйце куряче, сіль); начинка (печериці, куряче філе, цибуля ріпчаста, сир твердий гауда, сметана, олія соняшникова, сіль, перець чорний мелений).
Зрази три сири
112.50 грн
11.25 грн / 100г
Склад: тісто (картопляне пюре, борошно пшеничне вищого ґатунку, яйце куряче, сіль); начинка (сир моцарелла, сир твердий гауда, сир горгонзола).
Зрази з м'ясом
Склад: тісто (картопляне пюре, борошно пшеничне вищого ґатунку, яйце куряче, сіль); начинка (ошийок свинячий, лопатка яловича, цибуля ріпчаста, сіль, перець чорний мелений, олія соняшникова, лавровий лист, петрушка, кріп, вода питна).
Зрази з капустою
92.25 грн
9.225 грн / 100г
Склад: тісто (картопляне пюре, борошно пшеничне вищого ґатунку, яйце куряче, сіль); начинка (капуста білокачанна, капуста квашена, перець болгарський, сіль, цукор, олія соняшникова, перець чорний мелений, лавровий лист, крохмал).
Курячі палички
108.30 грн
10.83 грн / 100г
Склад: куряче філе (фарш), цибуля ріпчаста (пюре), сіль, перець чорний мелений, олія соняшникова, кукурудзяна крупа.
Спосіб приготування: заморожені курячі палички смажити на сковорідці за середньої температури 4-5 хвилин з обох боків до готовності. Можна подавати до столу зі сметаною чи іншими соусами.
Котлети асорті
Ніжні котлети виготовляються з відбірної свинини та яловичини. Підійдуть для тушкування, смаження чи приготування на пару.
Склад: ошийок свинячий, лопатка яловича, цибуля ріпчаста, батон, сіль, перець чорний мелений, олія соняшникова.
Спосіб приготування: заморожені котлети залишити при кімнатній температурі для розмороження. Після чого котлети смажити на сковорідці за середньої температури 5-7 хвилин з обох боків до готовності. Можна подавати до столу зі сметаною чи іншими соусами.
Котлети по-київськи
Котлета по-київськи виготовляється за традиційним рецептом. Вершкове масло у поєднанні з кропом насичує куряче філе, яке стає соковитим та запашним.
134 грн
13.4 грн / 100г
Склад: куряче філе, масло вершкове, кріп, сіль харчова, борошно пшеничне вищого ґатунку, яйце куряче, сухарі панірувальні.
Спосіб приготування: заморожені котлети залишити при кімнатній температурі для розмороження. Після чого котлети смажити на сковорідці за середньої температури 5-7 хвилин з обох боків до готовності.
Котлети рибні
Рибні котлети від Пельмень’є готуються з філе білої морської риби тілапії, яка має відмінні смакові якості.
117.80 грн
11.78 грн / 100г
Склад: філе тілапії, цибуля ріпчаста, яйце куряче, батон, сіль, перець чорний мелений, олія соняшникова, сухарі панірувальні.
Термін придатності і умови зберігання: за температури не вище -18˚С – не більше 3 місяців з дати виробництва. Дата виготовлення вказана на упаковці.
Спосіб приготування: заморожені котлети залишити при кімнатній температурі для розмороження. Після чого котлети смажити на сковорідці за середньої температури 4-5 хвилин з обох боків до готовності. Можна подавати до столу зі сметаною чи іншими соусами.
Котлети індичі
124 грн
12.4 грн / 100г
Склад: філе індички, яйце куряче, батон, сіль, перець чорний мелений, масло вершкове, сухарі панірувальні.
Індичі палички
Індичі палички від Пельмень'є готуються з філе індика, а у своєму складі мають сюрприз - сир моцарелла. Цей сир додає індичим паличкам м'якості, смаку та робить їх ніжними.
Склад: філе індика, сир моцарелла, вершки, сіль, сухарі панірувальні.
Спосіб приготування: заморожені індичі палички смажити на сковорідці за середньої температури 4-5 хвилин з обох боків до готовності. Можна подавати до столу зі сметаною чи іншими соусами.
Сирники
Сирники виготовлені з нежирного кисломолочного сиру з додаванням ваніліну. Добре смакуватимуть з медом, варенням чи розтопленим шоколадом.
Склад: сир кисломолочний нежирний, яйце куряче, цукор, ванілін, сіль, борошно пшеничне вищого ґатунку, манна крупа.
Спосіб приготування: заморожені сирники смажити на сковорідці з додаванням соняшниковій олії на невеликому вогні 3-4 хвилини з обох боків.
Голубці домашні
Склад: капуста білокачанна, ошийок свинячий, лопатка яловича, рис довгозернистий, цибуля ріпчаста, морква, сіль, олія соняшникова.
Спосіб приготування: заморожені голубці помістити до каструлі, додати зажарку з моркви, цибулі, томатної пасти та води. Після чого голубці тушкувати на плиті близько 40-50 хв. до готовності на малому вогні.
Голубці з грибами
126 грн
12.6 грн / 100г
Склад: капуста білокачанна, печериці, цибуля ріпчаста, морква, перець болгарський, рис довгозернистий, сіль, перець чорний мелений, крохмал.
Чебуреки з м'ясом
94.30 грн
9.43 грн / 100г
Склад: тісто (борошно пшеничне вищого ґатунку, вода питна, сіль, олія соняшникова); фарш (ошийок свинячий, цибуля ріпчаста, кріп, петрушка, сіль, перець чорний мелений, вода питна).
Спосіб приготування: заморожені чебуреки смажити на сковорідці за середньої температури 7-8 хвилин з обох боків до готовності. Можна подавати до столу зі сметаною чи іншими соусами.
Чебуреки з сиром
Чебуреки з сиром від Пельмень'є у складі мають три різновиди сирів, а кріп та петрушка додають пікантного смаку.
114.80 грн
11.48 грн / 100г
Склад: тісто (борошно пшеничне вищого ґатунку, вода питна, сіль харчова, олія соняшникова); начинка (сир брі, сир твердий, сир моцарела, часник, кріп, вода питна).
Спосіб приготування: заморожені чебуреки смажити на сковорідці за середньої температури 4-5 хвилин з обох боків до готовності. Можна подавати до столу зі сметаною чи іншими соусами.
Сирники з родзинками
110.20 грн
11.02 грн / 100г
Склад: сир кисломолочний нежирний, яйце куряче, цукор, ванілін, сіль, борошно пшеничне вищого ґатунку, родзинки, манна крупа.
Печінковий торт
Печінковий торт — класика домашньої кухні. Ніжна моркв‘яно—цибулька начинка та тонкі млинці тануть у роті. Ця страва ідеально смакуватиме як на вечерю, так і для святкового столу.
90.65 грн
9.065 грн / 100г
Склад: Печінка куряча, курячі яйця, сметана, молоко ультрапастеризоване, пшеничне борошно вищого ґатунку, сіль харчова, олія соняшникова, цибуля ріпчаста, морква, сир моцарелла, перець чорний мелений, гірчиця, часниковий соус, петрушка.
Термін придатності і умови зберігання: За температури не вище —18С — не більше 3 місяців з дати виробництва. Дата виготовлення вказана на упаковці.
Спосіб приготування: Заморожений печінковий торт потрібно розморозити за кімнатної температури. Після повного розморожені продукт буде готовий до вживання. Не потребує термічної обробки.
Перець фарширований
Перець фарширований - прекрасна альтернатива стандартним голубцям. Солодким смак болгарського перцю надає вишуканості начинці, що не може не сподобатись.
Склад: перець болгарський, яловичина, свинина, рис, цибуля ріпчаста, морква, сіль харчова, перець чорний мелений, олія соняшникова.
Спосіб приготування: заморожений перець фарширований помістити у кастрюлю та додати засмажку з цибулі та моркви. За смаком додати солі, а для тих, хто любить солодкий присмак, варто додати дрібку цукру та вершкового масла. Перець тушкувати на малому вогні 40-50 хвилин.
Сирні палички
Сирні палички - хто їх не любить! Хрумка скоринка та ніжний сир, який апетитно тягнеться, нікого не залишить байдужими.
115.90 грн
11.59 грн / 100г
Склад: сир моцарелла, яйця курячі, борошно пшеничне вищого ґатунку, сіль харчова, сухарі панірувальні.
Спосіб приготування: заморожені сирні палички обсмажити на розігрітій сковорідці з додаванням соняшникової олії впродовж 3-4 хвилин з обох боків. Після смаження варто покласти палички на серветку, аби прибрати зайвий жир. Можна подавати до столу з різноманітними соусами.
Контакти
pelmenie.com@gmail.com
+38 098 017 11 77
Ми в соц мережах
Наші магазини
м. Київ, вул. Михайла Драгоманова, 10 (вхід через "Сільпо")
м. Київ, вул. Ярослава Івашкевича, 6/8А
м. Київ, проспект Степана Бандери, 15Г (гіпермаркет "Ашан")
м. Ірпінь, вул. Григорія Сковороди, 13
Графік роботи:
Відгуки:
-
Фора
Київська область, Бориспільський район, Київ, вулиця Олександрівська, 56
-
КАНТРИ GOURMET CLUB
Київська область, Обухівський район, Козин, Лугова вулиця,
-
Околица Магазин Ресторан
Київська область, Бориспільський район, Проців, вулиця Пасічна,
-
МегаМаркет Побутова Техніка
Київська область, Києво-Святошинський район, Ходосівка, Дніпровське шосе, 1
-
MyRobot
місто Київ, Київ, бульвар Лесі Українки, 24
-
Eldorado
Київська область, Бучанська район, Буча, вулиця Жовтнева, 66А
-
Кофейня Коло
місто Київ, Київ, вулиця Володимира Наумовича, 4
-
EV Coffee trailer
місто Київ, Київ, вулиця Павленка, 66
-
Cafe-Bakery VATRUSHKA | Кав'ярня-Пекарня ВАТРУШКА
Київська область, Києво-Святошинський район, Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, 30
-
Tommy Brown
місто Київ, Київ, вулиця Підлісна, 1
Довідник закладів та послуг у Києві
⭐ бізнес-довідка 🔍 пошук послуг ☎ контактна інформація 🕒 розклад роботи ✍️відгуки 🌍 карта міста 📷 фото