100 років тому вперед
Інформація
"100 років тому вперед" - це ресторан зі смачною українською кухнею, який знаходиться в самому серці Києва на вулиці Володимирській, 4. З приємним і стильним інтер'єром ресторану Ви зможете насолодитися відмінною атмосферою та вишуканими стравами, які готують наші кухарі.
Ми пропонуємо Вам широкий вибір страв з української кухні, які готуються зі свіжих та натуральних інгредієнтів. У нашому ресторані Ви скуштуєте найрізноманітніші національні страви: борщ, вареники, голубці, ковбаски та багато іншого.
Крім того, наш ресторан має великий вибір напоїв, серед яких є вина з різних куточків світу та справжні українські народні напої, такі як компот, квас та медовуха.
Ми також з радістю готові прийняти проведення різноманітних заходів, які запам'ятаються Вам на довгий час. У нашому закладі Ви можете організувати день народження, весілля, корпоратив, або просто відпочити в колі друзів та близьких.
Завітавши до нашого ресторану, ви отримаєте теплу та гостинну атмосферу, а також можливість скуштувати справжню українську кухню. Будемо раді зустріти Вас у "100 років тому вперед".
Фото
Контакти
вулиця Володимирська 4, Шевченківський район, 02000 Київ, Україна
Години роботи
Понеділок:
12:00 - 23:00
Вівторок:
12:00 - 23:00
Середа:
12:00 - 23:00
Четвер:
12:00 - 23:00
П`ятниця:
12:00 - 23:00
Субота:
11:00 - 23:00
Неділя:
11:00 - 23:00
Відгуки
"Цей ресторан змусив написати мене перше рев'ю. Це просто шок, як можна феєрично несмачно готувати. Ми взяли сет "розвіюємо міфи". Так от, по порядку перша страва: риб'яча голова і канапки. Канапки нічого особливого, голова відварена з зябрами і очима. Може я чогось не розумію, але зябра завдли видаляю Друга: пшоно з коріандром. Не знаю, чим намагався вразити автор, але пшоно, як мінімум, треба було доварити, а не подавати напівсирим Третя: м'ясо з пшеницею. М'ясо було смачним, пшениця також недоварана (але краще, ніж пшоно) Далі порядок вже не пам'ятаю, були равлики на маковій подушці з вишнями - ну так (при чому равликів я дуже люблю і часто замовляю), був пастернак з вершками (треба дуже любити пастернак, щоб з'їсти цілу гору запеченого пастернаку з вершками). Одним з найгіршим було м'ясне ассорті - уявіть, що кров'янка, печінка та м'ясо засохло в холодильнику і ви вирішили ризикнути. До того ж там іде велика кістка. Мабуть, за задумкою, можна було їсти кістковий мозок і шкірку, але ж все засохле. Шкірку не то що різати, ламати не можна. Остання страва з желе з помідорів і буряків просто прісно і дуже несмачно. Десерт більш-менш, сподобалось поєднання з огірками, дуже оригінально. Але вдруге його б точно не замовила, це мабуть на фоні інших страв. А от коктейлі смачні, хліб прям дуже смачний. Обслуговування... Коли офіціант спитав, як нам страви, і ми відповіли, що не сподобались, відповідь була: але ж цікаво? Ну в ресторані має насамперед бути смачно... Але так ніхто не підішов, мабуть ми далеко не перші такі. Як страву не назви, а недоварена пшоно і засохле м'ясо такими й лишаться. А якщо поділити 1350 гривень на вісім страв (закреслено) розчарувань, то взагалі.... Повелися на розкручена ім'я і дуже пожалкували. Ми точно не повернемося"
"Святкували дні народження мій та доньки. Порадила б персоналу, особливо адміністрації закладу, навчитися більш уважному ставленню до клієнтів. Особливо, коли бронюється столик для святкування урочистої події( поцікавитися з якого приводу люди збираються) тим більше, що обставини так склалися в цей день ( обставини по моїй роботі), мене- одну із тих ,хто збирався відсвяткувати свій день народження, мої рідні чекали більше 2 -х годин. В закладі НІХТО НЕ поцікавилися , чому за столиком, якій замовили зазделегідь нічого не замовляють. Все ж таки ця ресторація, хоч з кулінарними експериментами, відноситься до сфери ОБСЛУГОВУВАННЯ. Прийшлось буквально, випрошувати якісь собі компліменти, що викликало чомусь легке роздратування персоналу.Що стосується кухні- деякі експерименти з поєднаннями смаків дуже специфічні і саме до УКРАЇНСЬКОЇ кухні НЕ мають ніякого відношення. Побажала б ще звернути увагу адміністрації закладу на чистоту приборів, посуду, та якість серверування. В цілому враження- експеримент відбувся! Приємних вражень!"
"Ну класно же, що такі заклади існують. Багато чула, багато читала, дуже хотіла потрапити. Забронювала столик онлайн, що зручно. Багато цікавих позицій, які не зустрінеш в жодному іншому місці. Оумайгадебл щавелевий лимонад, нереально смачна картопелька з грибочками, яку подають за стандартами п‘яти зірочок Мішлєн, незвичні слиноформуючі десерти... ну класно же! У якості компліменту - домашній хлібчика зі спеціями і такою запашною олією, що в ній хочеться викупатись. Маст візіт фо шуер. Єдине, що занадто метушливо всередині. Сповільніться! Ви вже і так найкращі у своєму сегменті! Через метушливість персоналу стає помітний простір між столами (відчувала сідниці офіціантки на своїй спині в якийсь момент, коли обслуговували сусідній столик), а на кухні відчувається запара. Хоча, треба віддати належне, коли затримали мою справу на кухні, пригостили салатом, щоб я не сумувала. Тож питань до відпрацьованості сервісу немає. Ван лав."
"Місце надзвичайне - смачна їжа і якісний сервіс. Ми обирали сет із 8 страв, і одразу почалися розваги - офіціант не казав, що входить до сету. Подача почалась із компліменту від закладу - хліб зі спеціями і домашньою олією. Це така смакота, що хотілося купити тої олії з хлібом додому, аж важко було перейти до куштування страв. Із того, що пам'ятаю в сеті - смачні цукіні з креветковим соусом, пастернак із копченою сметаною, галушки з м'ясом томленим і вишневим соусом, забула назву, але щось типу клюцків (страва з дитинства), реберця, ще якесь м'яско і надзвичайний десерт - яблучне желе чи густе варення, обкатане в білий шоколад із крем-сиром. При цьому в меню є і "прості" страви: для дітей ми взяли пасту з курочкою. Офіціант дуже гарно розповідав про страви, легко й ненав'язливо жартував. Одним словом - вечір був чудовий, прямо від початку й до кінця"
Довідник закладів та послуг у Києві
⭐ бізнес-довідка 🔍 пошук послуг ☎ контактна інформація 🕒 розклад роботи ✍️відгуки 🌍 карта міста 📷 фото